کیک بستنی با همزن مولینکس

۲۲ مرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۱۱:۰۴ ب.ظ

مواد لازم برای کیک بستنی با روکش شکلاتی

 پودر کیک شکلاتی 1 عدد

مواد لازم پودر کیک

بستنی نعنایی (یا وانیلی) 1/2 لیتر

خامه 1 و 1/2 پیمانه

شکلات تخته‌ای 200 گرم

شکلات سفید 100 گرم

اسانس نعنا چند قطره (دلخواه(

طرز تهیه  کیک بستنی با روکش شکلاتی:

ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. پودر کیک شکلاتی را طبق دستور روی بسته بندی آماده کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. و مایه کیک شکلاتی را داخل قالب بریزید. و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید سپس با یک خلال دندان تست کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد یا فقط اندکی از کیک پخته به آن چسبید کیک شما آماده است.

اجازه دهید تا کیک خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و تا زمان تهیه کیک بستنی در فریزر قرار دهید.

کیک را روی میز کارتون برگردانید و سپس کاغذ پشت کیک را جدا کنید. کیک را از وسط  نصف کنید تا دو عدد کیک مستطیلی داشته باشید. یکی از کیک‌ها را داخل سینی مستطیلی قرار دهید. سپس بستنی وانیلی را روی کیک قرار دهید و پخش کنید تا همه جای کیک را بپوشاند.

دوباره کیک را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریز قرار دهید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید. روی لایه دوم کیک کاغذ روغنی بکشید. و یک سینی روی آن بگذارید و به آرامی فشار دهید. تا به خوبی  به هم بچسبند.

 تا زمانی که روکش شکلاتی را تهیه می کنید کیک را درون فریزر قرار دهید

روکش شکلاتی

شکلات و شکلات سفید را با خردکن مولینکس هر کدام را جداگانه خرد کنید و در دو کاسه جدا بریزید. سپس خامه را روی حرارت بزارید تا به جوش آید ، سپس یک پیمانه از خامه را روی شکلات و ۱/۲ پیمانه خامه  را روی شکلات سفید بریزید و با همزن مولینکس به خوبی شکلات و شکلات سفید را هم بزنید.

همین طور به همزدن خامه با همزن مولینکس ادامه دهید تا شکلات در خامه حل شود. می تونید در اینجا اسانس نعنا را اضافه کنید

کیک بستنی را از فریزر خارج کنید و سس شکلات را روی آن بریزید. و با لیسک پخش کنید تا سطحی صاف داشته باشید .

سس شکلات سفید را داخل قیف با ماسوره کوچک ساده بریزید و روی کیک طرح بدید.

در آخر کیک بستنی رو  داخل فریزر نگهداری کنید و در زمان سرو به صورت مربع یا مستطیل برش دهید نوش جان.

همزن مولینکس

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید