کره سیب با غذاساز مولینکس

۲۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۳:۴۷:۱۹ ب.ظ

تو این روزهای پاییزی میتونید از کره سیب استفاده کنید، وقتی یک قابلمه بزرگ کره سیب را روی گاز می‌جوشانید، انگار خانه هم حال و هوای پاییزی می گیردطرز تهیه کره سیب به دو روش

 کره سیب یک دستور پخت آسان برای استفاده از میوه هایی است که خیلی تازه نیستند، اما برای

استفاده‌ های دیگر عالی هستند.کره سیب روی بیسکوییت یا نان تست طعمی عالی و عطری خوب می دهد.

درست است که اسمش کره است، اما باید بدانیم که ذره‌ ای کره، چربی یا هر نوع مواد لبنی ندارد و در واقع مهم‌ترین ماده اولیه آن فقط سیب است

مواد لازم برای تهیه کره سیب با غذاساز مولینکس

سیب متوسط دو کیلوگرم

شکر قهوه‌ای دو قاشق چای‌ خوری

پودر دارچین نصف قاشق چای ‌خوری

میخک یک چوب

 نمک به مقدار لازم

لیموی تازه ½  عدد

طرز تهیه کره سیب با غذاساز مولینکس

  • سیب ‌ها را به خوبی شسته و پوست و چوب و هسته اش را جدا کنید و خرد کنید.
  • تمامی مواد را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی مواد داخل قابلمه به جوش آمد،‌ شعله را کم کنید و اجازه دهید سیب ها نرم شود و بافت شان از هم جدا شود. هر از گاهی کره را هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند حدود یک ساعت زمان می برد تا سیب ها به خوبی بپزد
  •  وقتی سیب ها کاملاً نرم شدند درون غذاساز مولینکس بریزید. و غذاساز را روشن کنید و به خوبی سیب ها را میکس کنید تا به شکل پوره در آید
  • وقتی مخلوط سیب شما در غذاساز یکدست و نرم شد،‌ آن را به قابلمه برگردانید تا با حرارت پایین بپزد. تا آب سیب کاملاً تبخیر شود ،‌ یادتان باشد کره هر چقدر بیشتر بپزد غلیظ ‌تر و خوشمزه‌ تر می‌شود. به خاطر داشته باشید که کره سیب موقع خنک شدن هم غلظت بیشتری پیدا می ‌کند، پس لازم نیست بگذارید آنقدر زیاد بپزد که سفت شود.
  • وقتی رنگ کره قهوه‌ای تیره شد و به اندازه کافی غلیظ شد، آن را از روی شعله بردارید و کمی لیمو تازه داخل آن بچکانید. این کار ضمن اینکه طعم دلچسبی به کره می‌دهد، باعث قوام آمدن آن هم می ‌شود. در پایان مراحل پخت، باید چوب دارچین و میخک را از کره بیرون آورید. سپس کره سیب را داخل یک ظرف شیشه ای استیل و تمیز در بسته بریزید و محکم دربش را ببندید و به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید
  • وقتی شیشه ها خنک شدند،‌ می‌­توانید آن‌ها را در کابینت و در دمای اتاق یا فریزر برای ماه‌ ها نگه دارید. نوش جان
  •  

نکته:

کره سیب را می‌ توان به شکل‌های خیلی زیادی استفاده کرد. از آن جا که این کره یک شیرینی طبیعی و عالی دارد می‌ توان از آن برای داخل خیلی از دسر ها استفاده کرد. و حتی برای خوش طعم‌ تر کردن مرغ و گوشت هم استفاده کنید.

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید