مارمالاد با گوشت کوب برقی مولینکس

۲۰ مهر ۱۳۹۸ ۰۴:۵۸:۱۴ ب.ظ

طرز تهیه مربای هلو و مارمالاد

هلو یکی از میوه های خوشمزه تا بستونی که با اومدن پاییز کم کم جاش و به میوه های پاییزی میده اگر شما دوست دارید تو پاییز از این میوه خوشمزه استفاده کنید میتونید به صورت مربا یا مارمالاد تهیه اش کنید.

طرز تهیه مارمالاد با گوشت کوب برقی مولینکس

  1. هلوها را به خوبی بشویید
  2. سپس آب را بزارید بجوشد و هلوها را چند دقیقه ای در آب جوش قرار دهید. بعد دو دقیقه هلوها  درون آب سرد بریزد تا پوستش راحت کنده شود
  3. سپس وقتی پوست هلو را جدا کردید خرد کنید و با گوشت کوب برقی مولینکس له کنید و خرد کنید تا به صورت پوره در آید
  4. درون قابلمه آب بریزد تا گرم شود سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در قابلمه حل شود
  5. بعد هلوها را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد شما به غلظت کافی برسد.
  6. در لحظات آخر مقداری آبلیمو بریزید و هم بزنید.اگر روی آن کف ایجاد شده است آن را جدا کنید و دور بریزید.
  7. مارمالاد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود سپس در ظرف‌های مورد نظرتان پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید