گوشت لوبیا کاشان با گوشت کوب برقی مولینکس

۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۳:۱۱:۳۳ ب.ظ

طرز تهیه

گوشت لوبیا غذای اصیل و محلی کاشان است، که شباهت زیادی به آب گوشت دارد با  این تفاوت که به جای نخود از لوبیا استفاده می کنند.

این غذا بیشتر در مراسم های مذهبی و به عنوان نذری استفاده می شود، که اگر در ماه‌هایی مثل محرم یا صفر به کاشان سفر کنید احتمال این است که بتوانید این غذای محلی نذری را بخورید.

مواد لازم

گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم)500 گرم

لوبیا سفید300 گرم

پیاز بزرگ یک عدد

نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

دارچین برای سروبه مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و در این فاصله چند باری آبش را عوض کنید.
  2. پیاز را با خردکن گوشت کوب برقی مولینکس خرد کنید و داخل قابلمه بریزید
  3. گوشت‌ها را بشویید و به همراه لوبیاها به پیازها اضافه کنید. و با ادویه مزه دار کنید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
  4. شعله گاز را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و اجازه دهید به آرامی گوشت و لوبیا ها بپزند. و قتی گوشت و لوبیا پخت نمک را اضافه کنید.
  5. در نهایت گوشت و لوبیا را با شوید پلو میل کنید.و یا اینکه به صورت گوشت کوبیده بخورید که به  گوشت لوبیا دارچنین بزنید و با گوشت کوب برقی مولینکس له کنید. نوش جان
  6. آب گوشت و گوشت‌کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می‌شود.

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید