خورش سیرابیج گیلانی با خردکن مولینکس

۱۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۴:۵۵:۵۰ ب.ظ

طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

این بار می‌خواهیم طرز تهیه یک خورشت گیلانی را با خردکن مولینکس آموزش دهیم

مواد لازم:

برگ سیرسه دسته

تخم مرغ سه عدد

روغن به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی

مرحله اول

ابتدا برگ سیرها پس از اینکه شستید با خردکن مولینکس خرد کنید تا یکدست شود. سپس درون آبکش بریزید تا آب اضافه اش گرفته گرفته شود.

مرحله دوم

در تابه ای روغن ریخته و برگ سیرها را تفت دهید. نیاز نیست سرخ کنید

مرحله سوم

سپس زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله چهارم

در آخرتخم مرغ‌ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغ‌ها کاملاً بپزند. وقتی تخم مرغ‌ها به خورد سیر رفت، خورشت آماده است. نوش جان

این خورش را می‌توانید با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرانی یا نان محلی میل کنید.

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید